Voor elk modern, dynamisch bedrijf is een website een noodzaak geworden.

Een website is als een visitekaartje en zal in veel gevallen het eerste contact vormen tussen een mogelijk nieuwe klant en uw bedrijf. Het is dus belangrijk een goede eerste indruk te maken!

Vooraleer u zich op het web begeeft is het belangrijk uit te maken wat het doel van uw website zal zijn. Wil u enkel informatie tonen, of interactie met uw klanten inbouwen. Wil u online verkopen, of enkel uw producten tonen? De antwoorden op deze en nog meer vragen zullen uiteindelijk bepalen hoe uw website er uit zal zien.

Ook belangrijk is hoeveel tijd u zelf wil en kan investeren in uw site. Een website die dynamisch is zal meer aandacht krijgen van mogelijke klanten. U kan natuurlijk ook onze hulp inroepen om uw kostbare tijd zoveel mogelijk te sparen.

Op deze pagina kan u ons aanbod rustig doornemen. Als u plannen en/of vragen heeft denken wij graag met u mee. Laat ons iets weten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De Basis ... uw Site

Hoe uitgebreid uw plannen ook zijn, elke website heeft een basisontwerp nodig. U kan dit beschouwen als een elektronisch prikbord waar alle inhoud aan vastegmaakt zal worden.

Anka Business Systems gebruikt het content management systeem DotNetNukeTM om u dit prikbord te bieden. DotNetNukeTM is gebaseerd op de meest recente Microsoft technologie en staat garant voor een beveiligde en gebruiksvriendelijke manier om uw site zelf van inhoud te voorzien. Dit systeem zorgt er voor dat u niet hoeft te beschikken over veel technische kennis en u kan focussen op de inhoud van uw site.

Anka Business Systems kan zorgen voor uw domeinnaam, hosting, design en intallatie van uw site. Ook kunnen wij opleiding voorzien zodat u zo efficient mogelijk aan de slag kan.

Kijk hieronder voor enkele voorbeelden van recent ontwikkelde websites.

 

Anka Office Planet Moskidos Kinderkleding Elsave Sanitair en verwarming Putse Tennisclub Tennisclub 't Spui Lier

 

Contacteer ons

De Kern ... Inhoud

U weet wat u op uw site wil meedelen aan de rest van de wereld, maar kan de tijd niet vinden om het te plaatsen?

Geen probleem. U stuurt ons de kern van de boodschap en eventueel het beeldmateriaal dat u verwerkt wil zien en wij doen de aanpassingen voor u. Via ons ticketsysteem sturen wij een offerte voor elke aanpassing. U krijgt de aanpassing te zien ter goedkeuring alvorens ze zichtbaar wordt voor de buitenwereld.

Ook formulieren, waarmee u in interactie kan treden kunnen wij voor u ontwerpen.

Als u de multimedia ten volle wil benutten door bijvoorbeeld een fotoreportage of bedrijfsfilm, kunnen wij u hiervoor een partner voorstellen. U kan hier natuurlijk ook zelf voor zorgen.

Contacteer ons

Verkopen op het Web

Het internet is een interessant , maar niet evident verkoopskanaal. Wij willen graag met u meedenken.

Indien u al een conventionele zaak hebt wil u geen dubbele administratie. Uw artikel-, stockbeheer, facturatie en boekhouding moet beide verkoopskanalen ondersteunen. Zelfs als u enkel via het web wil verkopen bent u het best gediend met software die de hele documentenstroom ondersteunt.

Daarom bieden wij een webshop-systeem aan dat gekoppeld is aan ons vlaggenschip ERP-pakket Winner. Al uw artikelaanpassingen worden onmiddelijk gepubliceerd, klanten kunnen inloggen en zien de prijzen die voor hen gelden, klanten kunnen facturen raadplegen. Bestellingen worden automatisch ingelezen in Winner en stockinformatie kan op het web getoond worden.

Dit zijn slechts enkele van de vele features van onze Webshop, die verder kan aangepast worden naar uw noden.

Contacteer ons

Adverteren op het Web

Onze DotNetNukeTM websites zijn er op gebouwd om gemakkelijk door zoekrobots zoals Google opgenomen te worden. Als u echter nog een boost wil geven aan uw website en zoveel mogelijk klanten wil langs doen komen die echt op zoek zijn naar uw producten, dan raden wij Google Adwords aan.

Via Google Adwords kan uw site terechtkomen bij de "Sponsored Links" op de Google zoekpagina's.

De positie in deze lijst wordt bepaald door een combinatie van hoe relevant de ingetikte zoekwoorden zijn op uw site en het bedrag dat u wil betalen als iemand effectief op uw link klikt.

U betaalt dus enkel wanneer iemand effectief klikt en kan een dagelijks budget instellen waar u niet boven wil gaan.

U kan dit volledig zelf in handen nemen. Wij kunnen dit ook voor u opzetten en eventueel opvolgen. U ontvangt dan rapporten die tonen hoe de campagnes online presteren.

Contacteer ons

Het Web als instrument ... Webapplicaties

Het internet is het communicatiemiddel bij uitstek om bedrijfsprocessen over verschillende locaties heen te automatiseren.

Hiervoor kunnen applicaties op maat gemaakt worden die u informatie leveren eender waar u zich bevindt, zolang u verbonden bent met het web.

Aansturen en uitlezen van machines, opstellen van rapporten ... alles is mogelijk.

Wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing.

Contacteer ons

);